söndag 19 april 2009

10 timmar gymnastik

Det är det totala antalet timmar som jag och Ebba har varit i VGF-hallen på Bellevue i helgen.

Det var ett späckat och roligt läger med vår gympagrupp som heter Bastrupp 1.

Lördag kl 9 stod det 17 gymnaster på rad vid läktaren för att börja helgens pass. På läktaren låg allas packning som innehöll diverse saker som behövs när man ska sova över i en lokal på Norra Gryta.

Vi tog en lunchpaus kl 12 för att inmundiga den goda pastasalladen som en mamma och pappa till en av gymnasterna kom med. Kaffe på maten blev det också.
Sen fortsatte träningen med volter och en del nya övningar fram till kl 15. Då började det synas på tjejerna att de var ganska trötta. Som en avslutning så blev det styrketräning den sista halvtimmen = ännu tröttare gymnaster.

Sen blev det dusch och transport till lokalen på Gryta. Där tog man sin plats på golvet och satte igång att pumpa madrasser. Kl 17:15 började vi vandringen mot pizzerian Alberts Krog där vi hade bokat bord och förbeställt våra rätter. Otroligt bra ordnat blev det av pizzerian. Vi stövlade alltså in 22 personer och vi fick äta vår mat samtidigt allihopa. Mitt i restaurangens kvällsrusning när folk vill ha sin lördagspizza.

Dagens blomma till dem!

Sedan blev det promenad tillbaka till lokalen. Kl 22 släcktes lamporna för att tändas igen kl 07:00.

Frukost - plocka ihop sin packning - transport till VGF-hallen - träning 9-12.30.

Jättekul var det - hela tiden.

Väl hemma skulle vi packa ihop oss för att ta oss till min lillasyster Annas kalas i Kvicksund. Jag la mig i 10 minuter på soffan innan det var dags att åka. Wilma ville komma och gosa och lade sig ovanpå.

Hm..... varma tinningar.....

Jaha, då var det dags. Feber. 38,9°.
En ledsen Wilma fick vara hemma med pappa medan jag tog med mig Ebba och Felix för att fira Anna.

Så då blir det vabbning i morgon för min del. Jag antar att jag tar en större del av vabbningen nu, med tanke på att det oftast är Magnus som har tagit den delen tidigare. Men nu har ju Magnus börjat nytt jobb, så då blir det ju lite känsligt så här i början.

Nu är klockan kvart i nio på kvällen och jag tänker avsluta detta bloggande och trava ner mellan lakanen. Jag räknar stenhårt med att sova strax efter nio.

Ha en skön dag.

1 kommentar:

ylvisen sa...

Oj det var värst vad ni gympat! Men det lät mysigt att sova över på gryta, allihopa, bra gemenskap!

Jag är på utbildning hela veckan ifall du inte får svar på dina mejl inom 3 minuter på jobbet :)

Hoppas tösen snart blir frisk!

kram