söndag 8 november 2009

Söndagen gick i gymnastikens tecken

Som tidigare gymnast så njuter jag för alla i vår familj som håller på med gympa.
 
I dag var det uppvisning för Wilma och Ebba. VGF firar 110 år och hade en större uppvisning med många gymnaster och barn. Jag tror att det är första gången som man höll tiden dessutom. Annars brukar det lätt dra över tiden och tyvärr hamna på en timme över planerat. Men nu flöt allt på väldigt bra. Wilma och Ebba var på golvet samtidigt i punkt 7. Sen var Ebba med i punkt 9 då det hoppades på trampett. Efter två varv klev jag upp och aggerade plint. Då fick de göra överslag och frivolt över mig. Tack alla gymnaster som var rädda om mig!
 
Medan vi hade förträning, Ebba och Wilma, så var Magnus på gympa med Felix. Han ääääälskar sin gympa.
Sen kom de och tittade på uppvisningen.
 
Efter gympan ska det plockas undan. Det var redskap som skulle till diverse skolor ute i Västerås och en massa redskap som skulle flyttas tillbaka till VGF-hallen. Där hjälpte jag till. Phu! Jag stannade 2½ timme och bar och konkade. Tre lastbilar krävdes för att få VGF:s grejer tillbaka till hallen. Sen tog jag en promenad hem i mörkret.
 
Så där jag, då fanns det alltså några timmar kvar på helgen att njuta av.

1 kommentar:

Susanne sa...

Tack för en härlig uppvisning!!! Det var SÅ kul att se alla duktiga tjejer och killar och extra stolt kände jag mig förstås när systrarna Granholm Ström stod på golvet!!!!
Natti natti! Kram