tisdag 4 september 2012

Jag vann!!!


När jag hade hämtat Felix på skolan igår, så bestämde jag mig för att baka kakor med Felix. Det huvudsakliga syftet var träning. Gåträning. 

Så jag satte Felix i cykelkärran och trampade iväg till affären. Där fick han ta en liten vagn och så började träningen, som i Felix syn var en rolig stund på affären. Han går in för det här jobbet ordentligt och vill lägga ner allt själv i vagnen. Det han inte når i hyllan, får mamma rycka in och hjälpa till med. Då menar jag inte att jag plockar ner varorna från hyllan, utan jag ska lyfta Felix upp till varan så att han når och kan plocka själv. Varorna plockades ner i vagnen och när vi var färdiga så var det dags att betala. Felix lade upp allt på bandet. Fick en 100-lapp och betalade. Han fick tillbaka en 20:a tillbaka av tjejen i kassan och sen rasslade det till i myntapparaten. Felix tittar på alla mynten, sträcker armarna upp i luften och säger:

- JAG VANN!!! Applåd!

Det gick så fort och Felix kanske inte är så tydlig så att andra förstår, så det var bara hon i kassan som log glatt. Jag bjöd Felix på en liten applåd. Det är ju inte alla som får vinst i myntapparaten så här. =)
2 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha, helt underbart!!!! Bästa bästa Felix!! klart att han vann =)

Lena sa...

Värdens bästa vinst! Hejja Felix!