onsdag 3 oktober 2012

Soffan!

Onsdagar är våra mest hektiska dagar och just idag skulle vår soffa anlända någon gång mellan kl 17 och 19. 
Felix har "Växkul" kl 17:20 och tjejerna ska skjutsas till gympan till kl 18 - på olika ställen. Med i bilen till gympan ska även Wilmas och Ebbas gympakompisar med. Sen kommer deras föräldrar och hämtar dem när gympan är slut. 

Så den här dagen höll på att bli så att Felix skulle få hoppa över sin aktivitet. Vi försökte byta men det gick inte den här gången. 

Klockan 14:30 ringer telefonen när jag sitter på jobbet. Det var möbelaffären som undrade om de kunde komma tidigare med soffan. Tja, jag slutar ju kl 15, så det skulle väl gå bra att komma innan kl 17. Men de ville komma kl 15:00. 

Snabba beslut ... Japp. Kör på! 
Jag packade ihop jobbet och satte mig på cykeln hem. Svettig öppnade jag dörren kl 14:58. Sen hör jag lastbilen komma. Punktliga chaufförer! Vi hade beställt att de skulle montera ihop den, så kl 15:30 var det klart!!!

Detta innebar alltså att medan de skruvade ihop soffan fixade jag kvällsmaten. Magnus kom hem med Felix och Wilma där Wilma fick sätta sig till dukat bord medan Magnus skjutsade ner mig och Felix till Växkul!
Vi hann alltså! Magnus hann också äta innan han skjutsade iväg till gympan och när de var på plats så var jag och Felix färdiga på stan och kunde plockas upp. Härlig logistik va?!

Så nu är vi hemma och jag ska till och behandla soffan så att den tål lite mer smuts än en obehandlad. Det får dock ske när barnen har gått och lagt sig så slipper de få andnöd. 

Nästa gång vi får hem folk så har vi en sittplats att erbjuda. Då behöver de inte stå i dörröppningen som Sussi och Gary fick göra när de hälsade på. 


1 kommentar:

Anonym sa...

Åhhh schysst att ni tänker på oss!!! Och när jag väl satt mig får ni nog dra mig därifrån... =)