lördag 24 mars 2012

Bättre dag.

Idag har jag sett framsteg. Felix har velat sitta i sängen nästan hela dagen. Endast några gånger har han behövt ligga och vila. Nu jobbar vi för att han ska få en smärtlindring som vi klarar oss på hemma. Tyvärr har man behövt lägga till tyngre medel när de vanliga medicinerna inte håller tiden ut så att säga.

Det är ju tänkt att Felix ska gå på benet. Men läkaren i dag sa att vi i det här fallet inte ska stressa fram honom att stå eller gå på benet. Eftersom man har dragit hårt i musklerna och knäskålen pressas på plats, så gör det verkligen ont och därför får Felix känna sig fram själv när det är läge att sätta ner foten. De har även tryckt till gipset vid knäskålen som ytterligare hjälp att det ska läka rätt. Det kan ta en vecka innan han gör sitt första försök att använda benet.

Jag gjorde en test som kommer behövas i hemmet: att sitta på en toalett. Aj Aj Aj vad det gjorde ont. Sen låg han en timme efter det med ont i benet. Här på sjukhuset har de ju en stor toastol med stöd för benet.

Så man undrar ju hur det kommer att gå i hemmet. Mycket bära kommer det att bli.


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 kommentarer:

ylvisen sa...

Kram! Hoppas ni kan komma hem snart!

Lena sa...

Lider med honom och hoppas de onda försvinner fort. Kramar från familjen Jonasson.