tisdag 24 mars 2009

Mycket kärlek finns det

Vilken tur att det finns kärlek här i familjen.
Kärlek kan ju vara ganska dyrt om man tänker efter.
Vad som finns i plånboken spelar mindre roll när det gäller kärlek.
Men för att få kärlek så behöver man ju faktiskt betala för den genom att ge lika mycket kärlek till den man håller nära ens hjärta.

I vår familj har vi gott om kärlek till varandra.
Oavsett om det kan vara mutter och tjurigheter så finns det kärlek under ytan. Tack och lov.
Vad skulle man göra utan denna värme som kärlek bidrar med?

Men kärlek så finns det ju även en massa glädje.

Även här gäller det att ge för att få glädje tillbaka.

När jag tittar på korten från "förr i tiden" så fylls jag av en massa värme, glädje och kärlek till hela min familj. Vad härligt att få bry sig om de man älskar som mest.
Sen kommer belöningen - resultatet av min kärlek till min familj. Det är när jag spontant får höra "Jag älskar dig", från mina barn.
Då känner jag att jag inte bara är den där morgontrötta mamman som har lätt att bli tjurig när det blir stressigt. De vet att jag har en annan sida också.


Det är underbart att titta tillbaka på hur vi har haft det. Här hittar jag en skön bild på en 2-åring som halkat ner i ett hörn vid sin favoritspegel.

Jösses vad tiden går fort. Jag minns den här småbarnstiden så väl.
Helt plötsligt så har vi stora barn... Det är ju förstås en definitionsfråga det här med att vara stor. Men jämför min 2-åriga grabb i hörnet, mot min idag 6½ åriga skolpojke som njuter livet med oss och sin klass i skolan.Tur det finns kameror så att man har kvar alla dessa underbara minnen på bild.

1 kommentar:

ylvisen sa...

Gud vilka härliga bilder! Den där när han sitter i hörnet har jag sett tidigare eller hört talas om, kan inte minnas!

Vad gör ni på lördag? Jag och Felix, Marie och Hannes ska till örebro www.humlann.se och hälsa på. Ni ska inte med? Monika fick förhinder.

Snart god natt!