tisdag 3 mars 2009

Ord som blir så rätt.

Nog har man lärt sig här i livet att det är lätt att ta saker och varandra för givet. Som om man föds i en mall som man bara följer. Det är ju som om man har bruksanvisningen på BVC med alla kurvor som säger hur perfekt man är, att gå på bokrean och köpa böcker som säger hur vi utvecklas och vid vilken ålder.


Men vad händer om någon drar i bromsen? Du vill göra som de andra som fortsätter framåt i livet med två ungar, villa, volvo och vovve och allt vad mallen har att erbjuda. Tänk om man kommer in på ett annat sidospår som erbjuder andra saker än vad mallen har att komma med.


Det finns en person som har gåvan, inte bara att vara mamma till ett speciellt barn, hon har även gåvan att sätta bra ord på tillvaron. Sådant som alla skulle behöva läsa. Inte bara för att förstå att saker inte alltid följer mallen, utan kanske att själv stanna upp och se sig om här i världen i stället för att gasa fram mot målet.


Här kan ni läsa en underbar text som den speciella mamman har skrivit. Mamman kallar sig för cpmamman men har faktiskt ett alldelse vanligt namn: Towe Paqualin. Läs denna text: "Ett lopp utan mål"

Det finns en liten detalj i den här bilden som nästan inte syns - den lilla barkbåten längst till vänster i bilden. Undrar var den har sitt mål i detta stora hav vid östkusten.

2 kommentarer:

ylvisen sa...

Tjenis penis!

Flickorna på BB ville gärna ringa dig oxå, det är ju inte säkert att dom får ta i tex mig och då kan det bra att ha en reserv, det kan lika gärna vara jag är reserven bara så du vet ;-)

Förresten så är det inställt på lördag eftersom de fortfarande kräks där nere i hjo, undrar vad det är i vattnet?

De kommer helgen efter och följer med till monika :o) Så då ses vi alla där. Nu när det inte blev något på lördag med dom bokade jag in besökare från varbeg som är krokarna, hoppas du inte misstycker, ha ha.... Kom du men jag öppnar inte.....

ylvisen sa...

Glömde ju skriva att din text inte gick av för hackor, fint skrivet! Sen är ju Towe suverän på att skriva!