söndag 6 januari 2013

IKEA T o R

Snart är det dags. Dags för vardag efter en lång och skön julhelg fylld med glada barn och vuxna runt omkring mig. Härligt!

Sen brukar jag ju gilla vardagen med alla rutiner och sådant som hör till livet. Men tyvärr är det med blandade känslor som jag går in i denna vardag. Jag är rädd för att jag gått å blivit bitter ..... Jag vill inte vara bitter! Jag vill vara så där glad och positiv som jag brukar vara. För det mesta i alla fall. Men det finns tyvärr saker som är starkare i min vardag som trycker bort det positiva. Usch!!!! Jag vill bort från det!!! Jag känner att det påverkar hela mitt sätt att vara. Jag vill inte bli sådan där bitter person! 

Jag har börjat läsa en av mina julklappar:

  
Mycket läsvärt i den boken. Många bra saker att tänka på i just vardagen. Sen får jag nog gå över till en bok som jag läst tidigare:
 
Det är också en bok som har många bra saker som man kan ta till sig av när det gäller hur man känner sig i vardagen. En bok som rekommenderar hur man ska förhålla sig till olika situationer. Rekommenderar att köpa den. Inte många tior på någon internetbokhandel. 

Idag var jag och Ebba till Ikea och förlustade oss i lite saker som alltid kan vara bra att ha. Huvudsakliga grejen var Ebbas nya klädställning som hon ville ha i sitt rum. Tur man har mobilkameran laddad när man inte hittar lappar att skriva på i affären. Då slipper man hålla saker i minnet tills man kommer till lagret. Nu vet jag att det finns sådana där lappar och pennor precis överallt i hela affären. Men just där den här hängde så lyste de med sin frånvaro. Men jag blev inte bitter för det!!! Jag halade bara fram mobilen och fotade lagerplatsen. 

Wilma har ju haft feber några dagar och kunde inte följa med till Erikslund, så hon och Felix fick äran att krossa pepparkakshuset i stället. Nu har hon varit feberfri idag, så vi räknar med att det blir en dag med kompisar i skolan i morgon till hennes stora glädje. Ebba däremot sa vid kvällsmaten att hon började få ont i halsen. Precis som jag ..... Nu brukar jag väldigt sällan åka dit vad gäller sjukdomar, men man ska inte säga för mycket. Då ligger man väl där till slut. 

Nä, nu är det läge att göra sig i ordning i tid och boka tid med Pär Johansson i sängen. 

God fortsättning på er allihopa!

1 kommentar:

Sussie sa...

Nu kom jag på att du pratat om Energitjuvarna förut... Tänkte beställa direkt men tyvärr slut överallt... Typiskt!