söndag 13 januari 2013

Jag vann!!!

Nu har vi varit och slängt saker på tippen. En skön rensning som lättar en tyngd själ. För har man så mycket skit som vi har, så känns det så befriande att bli av med sådant här som varit i vägen och bara tagit en massa plats.

När Ebba var i kyrkan så hjälpte Wilma o Felix oss att fylla bilen. Wilma fick inte plats i bilen så hon stannade hemma medan vi andra åkte till återbruket.

Felix ville självklart hjälpa till. Speciellt med att slänga hans favoritsak: dammsugaren. Det var ju inte hans dammsugare, så det var helt ok att slänga den. Efter dammsugaren var det en bit trä som skulle slängas, så Magnus o Felix gick iväg med den. Han fick gå ganska mycket fram o tillbaka med saker. Superbra träning! När allt var kastat o de var på väg tillbaka till bilen kom det. Ropet. Så högt att flera tittade och fick ett leende på läpparna.

- Jag vann!

Än en gång har han känt av den sköna känslan av att vinna, vår underbara Felix. Första gången var ju på Ica när det rasslade till i myntskålen vid kassan, och nu när han kastat saker på rätt plats vid återbruket.

Snacka om lycka. Han kan verkligen konsten att finna lyckan i vardagen. Vi normalstörda har massor att lära sig om vardagslycka.

Published with Blogger-droid v2.0.9

Inga kommentarer: