torsdag 22 januari 2009

Gissa ljudet....

Börjar denna blogg med att ni får gissa vad som försigår här.

Det här med bloggande innebär ju lite mer datorberoende än jag hade innan jag satte igång här den 1 januari. Det finns stor risk att det blir ganska sent om kvällarna. Sen undrar man varför man är så f-bannat trött dagen efter.

I går satt jag och ville skriva här. Men jag ville ju också läsa andras.... Klockan tickade extra fort kändes det som. Så jag bestämde mig för att läsa andras och skriva lite på deras bloggar.

Därför är det med stort nöje jag sätter mig här ikväll (Magnus sitter vid tv'n och jag i skrubben - vi gillar att umgås vi!)

Efter kvällsmaten som bestod av pannkakor, så åkte Magnus och tjejerna till badhuset. Wilma fick inviga hennes nya baddräkt - stolt Wilma. Det var år och dar' sedan vi var till badhuset. Felix fick inte följa med eftersom hans sår inte har läkt igen ordentligt. Det ser ju helt klart bättre ut nu när han snart har ätit färdigt sin antibiotika. Men det glipar fortfarande.

På tal om pannkakorna så fick jag höra att de var ovanligt goda idag. Knapriga och jättegoda....

Det ingår alltid vaniljsocker i smeten hos oss. Men idag hade jag bytt ut 1 dl vetemjöl mot 1 dl vetekli. Sicken tur att de blev godare! Så det fortsätter jag med...

Jag blev så glad idag när jag fick se att man kan beställa boken "Prins annorlunda" och dessutom få den signerad av författarna och prinsen själv. Så det är beställt och nu väntar jag bara på att få hem boken.

Svaret på ljudgåtan kommer alltså här:

*
*
*
*
*
*
*

Det här var det vatten Felix fick hålla på med medan de andra badade glatt på badhuset.

Kan ju säga att han inte är uttråkad av duschen, även om badhuset hade varit roligare.

Hej hopp för denna dag.

3 kommentarer:

Marika sa...

Va skönt att han gillar att duscha, William blir fullständigt bindgalen om man försöker få in honom i duschen. Så vi tvättar så gott det går med tvättlapp, vilket inte är helt enkelt det heller... Man kan tro han han har rabies eller nåt! Vatten är farliga grejer!

ylvisen sa...

Det där skulle kunna vara min felix! :o)

Här sitter vi på varsin våning, umågs kan vi göra någon annan gång.

Bra att åka och bada med bara tjejerna, det måste ju vara roligt för dom. Vi ska åka och bada på lördag i tillberga, min kusins barn som bor där, 13 och 9 år, kommer och hjälper oss!

Roligt det där med prins annorlunda. Jag ska tipsa Maries lasse om han inte har hunnit beställa, det lät som om han var sugen att läsa boken men att den var ju så himla dyr, han hade sett den någonstan för typ 250 kr. Extra roligt med en autograt oxå!

Kolla min blogg, ovanför mina bilder på dom som följer står det följ den här bloggen, varför i hela fridens namn har inte du en sån rad, jag vill oxå synas ju!

Nice day Darling!

Lena sa...

Hejsan

Jag sitter med Agnes i vardagsrummet för hon vill sova här inne och har man feber och öroninflammation får man göra som man vill.
Mannen sover i Linnéas säng och Linnéa i vår säng så det är lite "bakofram" "upponer" hos oss i kväll, men jag ska försöka få Agnes in i vår säng för snart är det medicin dags så då får hon flytta sov ställe.

Linnéa har tidigare bara badat i sin balja men nu i ca ett halvår har vi faktiskt fått in henne i duschen och hon tycker det är roligt att sitta och leka där.

Badhus vågar vi inte ta Linnéa ännu för hon blir så rädd/upphetsad/glad när det kommer till bassäng eller hav och då alldeles lös i magen som tyvärr kommer ut så stranden är ok men badhus lite jobbigt tyvärr.

/Lena