måndag 5 januari 2009

Lagom mycket jobb idag

Go kväll på er

Vad ska man säga om att jobba en dag och sen vara ledig en dag innan det är dags för en till arbetsdag.
Lagom?
Nja, faktum är att jag tror att det skulle bli för lite i längden. Inte bara för lite pengar i plånboken utan för lite tid över huvud taget att jobba varannan dag. Men jobba fyra dagar och vara ledig i tre kanske skulle kännas bra.

Idag var det lagom mycket på jobbet, så där så att man nästan hann med det man skulle. Då är det bra alltså. Det finns dagar som har känts fördjävliga när man inte kan klona sig själv.

Kvällen bjöd från köpmat ifrån Burger King. Ebba hade två kompisar som hade dansuppvisning i köket. Sen blev det fri dans för alla i familjen på köksgolvet. Nu sitter Magnus och läser saga för Felix och Wilma och jag ska inta soffan tillsammans med Ebba och titta på En Princessas dagbok 2. Så hej på ett tag. Filmen har börjat.

2 kommentarer:

ylvisen sa...

Å men då ska du tänka på att vara ledig rätt dag, alltså om du ska jobba fyra. OM du är ledig fredagar så åker du automatiskt på att städa och handla, om du däremot väljer måndagar är det lättare att sitta i soffan eller glo på burken, tänk på det! he he...

Skolgatan sa...

Hej,hej!
Japp gubben är snickare,en stor fördel när man bygger hus:-)

Hoppas allt är bra! KRAM