torsdag 3 september 2009

Frystejp och penna

Det är kvällens sysselsättning.

Jag samlar ihop barnkläder och leksaker som ska säljas på Råby här i Västerås den 26 september. Jag har fått ett kundnr som jag skriver på tejpen tillsammans med priset för plagget/saken. Klart.

Sen är det bara till att lämna kassarna till angiven plats på bestämd dag. Kvällen då försäljningen har ägt rum får jag åka och hämta mina osålda ting och pengar som jag sålt för.

Detta är föräldrar som håller i och de tar en blygsam summa pengar för att de håller i alla tåtar.
Kravet är att det ska vara billigt. Det finns väldigt många som har minimalt med pengar och har det socialt jobbig som äntligen har en möjlighet att kunna handla kläder och saker för en billig summa.

Så nu har jag inte tid att blogga. Jag ska fylla kasse fem nu.

Tjingeling

6 kommentarer:

Sussie sa...

Hej där!
Lät intressant. Hur kan man få tag på kundnr osv?

Sussie

Suzy71 sa...

Vilken toppenidé! Skulle verkligen vilja bli av med en del plagg. Har ju tre småttingar, vilket innebär hundratals plagg på vinden. Kan vem som helst lämna kläder?

Suzy71 sa...

Vilken toppenidé! Vem får sälja och hur går man till väga? Har hundratals kläder på vinden som jag på ett eller annat sätt skulle vilja bli av med. Klänningar och sån't som knappt är använt. Synd om de bara ska ligga och samla damm!

Carina - den gråa pippin sa...

Jag ska kolla om de vill ha fler säljare till denna omgång eller hur det blir. Jag återkommer

Sussie sa...

Annars kommer det kanske fler omgångar?

Suzy71 sa...

Oj vad många inlägg det blev från mig ;) Lite ringrostig efter semestern känner jag. Jättesnällt om du vill kolla upp det. Om inte det går denna gång så kanske en annan. Hör av dig!