fredag 4 september 2009

Jag gjorde en "Ylvisen"

Jag var på väg att göra det för kanske ett par veckor sedan. Skröt på jobbet att jag skulle ta mig hem från jobbet med tenniskor och intervallklockan laddad.

Det sket sig. Jag blev en lögnare.

Den här gången tänkte jag inte säga något på jobbet - uti fall att...

Men när klockan slagit 16, så ringde jag hem och förberedde på min hemfart - via fot.

Fy f-n vad jobbigt. Jag vet inte om det var den urtaskiga konditionen eller att det var fredag eftermiddag som gjorde att det var tungt.
Jag konstaterade att det var 10 minuter längre intervallsträcka från jobbet och hem om man jämför med att intervallträna min runda där jag bor. Det tog alltså 40 minuter att ta sig hem.

Men SÅÅÅ glad att jag gjorde det:

Jag kan säga att jag inte ser lika pigg ut nu när jag sitter vid datorn. Jag är ohyggligt trött. Ont i höften har jag också. Den där höften som talar om att jag har sprungit. Den gör sig påmind varenda gång. Ska se om det blir bättre med ett par mer anpassade springskor med tanke på att jag har asfalt under fötterna när jag tar mig ut på dessa vibrationsträningar.

Vibrationsträning är just vad det är. För jösses vad det kan vibrera i midjenivå när man joggar. Men det kanske är ok för en smärt julgris att ha en fastare (önskedröm) midja.

Väl hemma blev det pizza... Bra va!

Faktum är att jag inte var hungrig och var beredd på att ta en sådan där mumsig hungerkontrolltetra med någon fruktsmak.

Men när jag kom ut från duschen så luktade pizzan så gott. Så jag åt 1/3 barnpizza.

Ebba tog ett kort på Felix när han satt vid datorn och tittade på en av favorit dvd'erna. Mora Träsk. Kolla in vilket litet spöke vi har! Hans hand är genomskinlig...

Nu ligger vårt lilla spöke i vår säng och sussar. Där ska jag ligga om 15 minuter. Inte en sekund senare.

I morgon väntar en gymnastikträning som börjar 08:30 och slutar 12:00. Varje lördag. Jäsp.

Natti natti

2 kommentarer:

Ina sa...

Va duktig du är, jag är imponerad. Att du dessutom kunde hålla tyst om det hela dan på jobbet..inte illa:)

Suzan sa...

heja heja!