söndag 31 januari 2010

Lördag och söndag

Lördagen började som vanligt med gympa. 08:30 -- 12:00

Sen hem och steka på pyttipanna och ägg. . .

Undrar om det är den fula ankungen i det högra ägget?
Nä, men dock något som skulle bli en tvillingkyckling.
Sen for jag och min syster till min bror som ligger på lasarettet i Eskilstuna och har det förjävligt. Sambo med bebbe i magen har det inte heller lätt som bara kan se på när bror har ont. Den här tiden ska ju njutas av en liten parvel i magen.
Söndagen började med Upp och Ner gympa. Veckans höjdpunkt för Felix. En fröjd för synen att se när Felix och Hannes, paralellklasskompisar, finner varandra och busar med varandra. Det jagas och kittlas.

Efter jobbet blev det ett par timmar på jobbet. Jag vet inte vad jag ska säga om det egentligen. Känns kluvet när barnen undrar om jag måste jobba. Måste jag det? Samvete? Underlättar lite för framtidens jobb? Nä, jag vet inte vad jag känner nu när det gäller det där.


Sen cyklade jag hem och fick vara med familjen igen. Skönt. Vi insåg att snön vägde lite för mycket när man hukade sig och såg vad den gjorde med vår studsmatta.
Snön är borttagen därifrån nu i alla fall och studsmattan intog ett mer normalt utseende igen. Ingen hängbuk om man säger så.

1 kommentar:

ylvisen sa...

Herregud vilket lustigt ägg, har alldrig sett ett tvillingägg tidigare.

Jag det är verkligen kul att se dom busa!

Stackare som måste jobba...

Fy för hängbukar :)