onsdag 6 januari 2010

Spagettiarmar och grått hår

Det enormt gråa hår (mer än vanligt alltså) fick jag efter att ha slipat spacklet i Ebbas rum. Alla barnen hjälptes åt att spackla igen stora och små hål på morgonen. Det var det jag slipade ner här på eftermiddagen. Jösses vad fint dammet är som letar sig in i alla hålrum som finns. Spagettiarmarna finns på min kropp nu. Det känns verkligen att man är otränad när man går lös på ett rum med sandpapper.

Det lila barnrummet ska nu bytas ut till mer mot det ungdomliga hållet. De nya tapeterna ligger här hemma och väntar på att komma upp. Men först ska det målas tak. Magnus är uppe nu och tar ner lister och lägger ut papp på golvet.

Övervåningen ser ut att vara ett lager. Fullt med möbler, kartonger och en massa bråte. Ebba sover i Wilmas rum som prinsessan på ärten - fyra madrasser på varandra. Wilma sover på madrass i Felix rum - till Wilmas stora glädje då hon inte vill sova själv. Det är så det ialla fall ser ut när vi går och lägger oss. Hur det ser ut när vi vaknar, det är en annan femma.

Nu ska jag upp och granska arbetaren där uppe.

1 kommentar:

ylvisen sa...

Kul med nytt! men jobbigt att hålla på!

Nä du, det där med att komma hem och få maten serverad ser jag inte så ofta, för att inte säga aldrig.... så ja, jag drog nitlotten! :)