onsdag 27 januari 2010

VAB = betjänt

Har ju som sagt vabbat i dag. Wilma var lite låg till att börja med. Tog det lugnt framför tv:n. Skönt. När det närmade sig lunch så fick även jag en dos energi och satte igång och tokade mig med Wilma.
Ni har väl inte undgått betjäntens språngmarsh över matsalen i "grevinnan och betjänten".
Så höll jag på när jag skulle servera Wilma sin lunch.

Den utsökta måltiden: Pressad kartoffel med slitsar och den delikata toppingen av röd mosad "sljgsnrtvorut". Till detta serverades en lagrad vit savignjon (vet att stavningen inte är den rätta) till dryck.


Ett tag höll hon på att ramla av stolen av skrattanfallen när jag sprang som betjänten. Undrar vad grannarna tänkte när de såg mig med framåtlutad överkropp, hakan framskjuten, armarna sträckta bakåt och springande med benen raka framåt.


Normal i sitt eget hem? Vi hade kul i alla fall.

Sen kom husmor fram idag. Grytorna började puttra - Biff Stroganoff och ris till kvällsmat. Tvättmaskinen och torktumlaren snurrade och gjorde sitt jobb. Jag städade..... inte - nå'n måtta får det allt vara!


'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''


Felix har läxa. Den övas lite titt som tätt. Dock kommer inte läxan (materialet) från skolan. Den är gjord av mig... Men det går bra. Hela familjen är engagerade i Felix läxa. Det ska egentligen vara ett foto på grabben som utför aktiviteten. Men det har vi inte fått. Så han får nöja sig med texten och tecknen.


3 kommentarer:

Marika sa...

Låter som ni hade kul! Känner igen dom där tecken bilderna... satt hela dagen i går och pysslade med just dessa bilder...

ylvisen sa...

Ha ha va kul! Duktiga ungar, båda två! Önskar lite mera GO i Magnus oxå!

Kan man hyra den där betjänten?

kram

Ulrika Gabriel sa...

Hej Carina!
Så roligt att jag trillade in här hos dig. Jag hittade hit via Sören Olssons blogg.
Så det är DU som gör läxan åt skolan!?!?!? Det har absolut fått det att framstå som om de gör den själva, hmmmm. Vi har heller inte fått något önskemål om att det skulle levereras bilder. Vi har hur många som helst på Max när han åker skridskor. Synd...
Härlig blogg du har förresten.
Allt gott önskar Ulrika vars son Max åker skridskor.