söndag 11 oktober 2009

Hett var det här - å lite tävling

I fredags tyckte vi att Felix inte riktigt var ok när vi anlände hem efter arbete, dagis och skola.

Mycket riktigt. Cirka 39 grader. Hm... Han äter ju fortfarande Heracillin i högdos... hm...

I lördags var inte Wilma på humör när det var gympaträning. Trött och ville hellre rita i målarboken som fanns i hennes väska. Vem skulle inte vilja det när man har feber... Detta märktes när vi kom hem. Strax över 38 grader.

Felix däremot kändes piggare under lördagen. Tills kvällen anlände och det var tveksamt igen - feber.

Söndagen blev alltså inte som önskat då Magnus, Wilma och Felix skulle komma och titta på Ebbas tävling. Felix och Wilma har febrat under hela söndagen när jag och Ebba var på tävling.

Det var alltså dags för den årliga Westra Aros Cupen. Våra tjejer som är mellan 9 och 11 år har gått upp och tävlar mot gymnaster som är upp till 15 år!

Nerverna har varit på topp. Det var 11 lag och de kammade hem en 5:e plats!!!!
Helt underbart duktiga tjejer må jag säga.

Sen är det en sådan härlig stämning när det är tävling och Västeråslagen hejar på varandra, även om man tävlar emot varandra. Det klappas och tjoas så det står härliga till. En jättestor gymnastikfamilj känns det som.

Väl hemma efter en spänningsfylld söndag iklädd gymnastikdräkt och träningsoverall så fick vi träffa syskonen. I alla fall den ena, Wilma, som låg och skakade i soffan - brännhet. Felix låg i sängen och sov - med feber han med.

Kommande vecka påbörjas alltså med - vabbning.

Inga kommentarer: