söndag 4 oktober 2009

Tiden går SÅÅÅÅ fort

Nu är det alltså 51 veckor kvar till nästa SPA-helg.

Det är så underbart att vi bokar in vecka 40 på en gång när vi är där. Samma vecka, samma rum, vid samma kompisgäng som vi alltid träffar där.

Vi räknade ut att det här var vår femte gång vi var där. Det är absolut inte den sista. Första gången vi var där hade vi sådan tur att vi hamnade vid störtsköna människor från andra håll i landet. Vi hade samma sorts humor och alla är lika lättsamma att ha att göra med. Året efter så hamnade vi vid samma bort igen! Vilken tur alltså. Sen kom vi ju på att man kan boka in oss så att vi verkligen får sitta tillsammans allihopa. Jag hade tyvärr inte någon kamera med mig, så jag kunde inte fota något i år. Men den biten kan ju min kära syster stå för, så HÄR ser ni kort på våra urtrevliga och roliga kompisar.

Det var så himlans avkopplande. Jag hade massage vid lunch på lördagen. Jag hade beställt en speciell person, men hon hade problem med att ta sig till SPA't för tillfället. Så jag fick en annan. En ganska bra tjej. Hon jobbade med knutor som hon hittade, men i övrigt var hon "normal" på handen. Jag kunde ju ha sagt till om hårdare, men det blev inte av.

På söndag morgon efter att vi varit på Good morning-class och väckt kroppen, så gick jag in och kollade om det fanns någon strötid kvar att boka in sig på. Japp. Det blev 40 minuter massage igen. Jag frågade först om hon kunde ta i ordentligt. Det kunde hon, sa tjejen som bokade in massagen.

AAAJJJJ!!! Visst f-n kunde hon ta i. Shit vad hon knådade. Det var verkligen valuta för pengarna kan jag säga. Jag bad om att hon skulle koncentrera sig på överkroppen. Benen hade fått massage på lördagen, så nu ville jag ha överkroppen. Jag tror att jag faktiskt är någon cm längre nu efter att hon drog ut huvudet på mig när hon masserade nackens stela pinnar till senor.

Men som alla andra gånger så tycker man att det går alldeles för snabbt.

Dock har jag inte träffat på en klocka som är så stressad som min Ebbas väckarklocka.

Snacka om att den fick frispel efter ett strömavbrott. Timmarna tickade på som sekunder - precis innan den fick gå en hyggligt snabb död ner i soporna.

Det är verkligen inte bra att stressa. Då dör man till slut.

1 kommentar:

ylvisen sa...

Underbart det lät!

Klockan är knäpp!