lördag 13 februari 2010

Jag är slut

I torsdags slog den lilla jävulen till i min kropp. Förkylningen kom och det gick snabbt. Jag var nästan på väg att gå hem från jobbet. Jag skulle bara... också bara.....
Sen var det ju bara ett par timmar kvar på dagen, så då kändes det mesigt att lämna jobbet för att gå hem och vila. Vila får jag göra någon annan gång. Efter jobbet är det ju nästa pass som startar. Barn och familjepasset.
.
Fredagen också förkyld. Dock med en gnutta mer energi än dagen innan. Jag tog mig till jobbet och gjorde det jag kunde (vi har ju som sagt var gått in i nytt datasystem).
.
På kvällen kände jag att det inte fanns mycket energi kvar. Dock behövdes det packas inför helgens pass. Gympaläger.
.
Väskor, sovsäckar, luftmadrasser, kläder, träningsgrejer, dusch och nattningsprylar...
'
Energin i kroppen var i ett stup. Men jag orkade få fram allt. Det är jättekul på de här lägrena som vi har en gång per termin... eller är det en gång per år?... Ebbas grupp tränar under lördagen och umgås under kvällen. Övernattning och träningen fortsätter på söndagen.
.
I morse kände jag att det verkligen inte skulle gå att kämpa sig igenom detta. Hur gärna jag än skulle vilja. Så jag konstaterade att jag faktiskt är sjuk. Jättetråkigt!
.
Så jag satt på läktaren i VGF-hallen och tittade på Wilma och Ebba på deras träningar. Tog med mig Wilma, sa hej då till alla stora tjejer som skulle ha kul i helgen, och åkte hem.
.
Sen blev det lunch. Magnus tog med sig Felix och Wilma till stan medan jag intog ryggläge.
Vet inte hur länge jag sov. Men det kändes lite bättre efteråt. Dock lite vinglig i huvet fortfarande. Som ett brev på posten när jag blir sjuk så får jag dessutom munsår. Herpes. Aj aj aj vad det gör ont.

Nu ska jag fixa till mig innan det är dags att sova ett till pass. Hoppas på en energikick i morgon ;)

1 kommentar:

ylvisen sa...

Fy det lät jobbigt... Synd att du inte kunde vara med på gympalägret. Hoppas du mår bättre nu.

kram